Kommende konserter

"En måneskinnsnatt" i SKUR2

26.april

Perlekammers presenterer sanger av Johannes Brahms og Robert Schumann i skjønn forening. Måneskinnsnetter i mai og kjærlighet på godt og vondt. Perlakammers lover deg en opplevelse du sent vil glemme. 

I hate music!

Perlekammers presenterer musikk av Bernstein, Britten og Poulenc. Morsomme og fengende sanger om Jupiters måner, karaffelgjiraffer,  kjærlighet til mat og den rette.  På programmet: Bernstiens La Bonne Cuisine  og I hate music!, Brittens Cabaret songs og Poulencs La courte paille. 

Foajekonsert i Stavanger Konserthus

15.juli 2014

"Herr und Frau Schumann" - Kjærligheten kan beskrives på så mange vis. Robert og Clara Schumann gjorde det på sin måte, gjennom musikken. I dag får dere høre noen av de vakreste sangene, blant annet den kjente syklusen "Frauenliebe und Leben", skrevet av Robert Schumann. 

Matinekonsert i Stavanger Domkirke

19.juni 2014

Velkommen til Matinekonsert i Stavanger Domkirke kl.12.00- På programmet står sanger av Clara Schumann, Agathe Backer-Grøndahl, Alf Hurum og Edvard Grieg. 

Matinekonsert i Stavanger Domkirke

1.juni

Velkommen til matinekonsert i Stavanger Domkirke. På programmet står sanger av Clara Schumann, Agathe Backer-Grøndahl, Alf Hurum og Edvard Grieg

Please reload