Vi er PerleKammers! 

 En dag i mai 2012 møttes vi for første gang. Bernstein stod på agendaen: " La Bonne Cuisine". Kjemien stemte fra første tone og "la bonne cuisine" fikk ben å gå på. Fra den dagen fikk vi blod på tann og i dag har repertoaret utvidet seg med både norske, tyske og franske komponister.  

 

 

Duoen PerleKammers ble startet i 2013 og består av Wibeke Wetaas (sopran) og Sandra Lie (pianist). PerleKammers spiller klassisk musikk som de brenner for og sammen har de to et ønske om å dele denne musikken med sitt publikum. De tar hovedsaklig utgangspunkt i lied- og romanserepertoaret og de har flere forskjellige komponister på programmet, blant andre Robert Schumann, Johannes Brahms og Leonard Bernstein.

De legger stor vekt på publikums forståelse av tekstene og musikken til de utvalgte komponistene, og konsertene de holder får et preg av musikkteater.

De har programmer som «Hr.und Frau Schumann» med musikk av ekteparet Robert og Clara Schumann og «En måneskinnsnatt» med musikk av Robert Schumann og Johannes Brahms.

«Hr.und Frau Schumann» var del av Stavanger Konserthus sine sommerkonserter sommeren 2014, og ble mottatt med entusiasme. 

Nylig hadde de konsert i Skur2 i Stavanger med programmet «En Måneskinnsnatt». Duoen er stadig på jakt etter nye musikalske perler som de kan formidle på sin måte og jobber for tiden med et nytt og spenndende program med sanger av Benjamin Britten og Leonard Bernstein.